Barion Pixel
Para usar nuestro sitio acepta nuestro uso de cookies, la política de privacidad y las condiciones de uso.
Menú

Ingyenes szállítás 5.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES SZÁLLÍTÁS 5.000 Ft feletti rendelés esetén!

gel regenerador de la piel dermolex para prevenir las úlceras de decúbito

Precio:
€ 16.36
Puntuación Promedio: 5 de 5 estrellas! (17)

Los ingredientes de hierbas del gel dermolex proporcionan una excelente ayuda en el cuidado dermatológico a los pacientes que a largo plazo están encamados y en la prevención de la escara.

Con entrega a domicilio gratis en la compra de 2 o más productos!

Disponibilidad: En stock
Precio de la entrega: € 4.40
Cantidad:db

Compra

Compra

Descripción

„Los ingredientes seleccionados del producto refrescan y regeneran la piel utilizada. El gel es rápidamente absorbido y como está libre de colorante y fragancia, puede ser utilizado también en el caso de piel sensible y propensa a la alergia, respectivamente, no deja marcas permanentes en la ropa o en la ropa de cama. El gel regenerador de la piel dermolex corresponde al Reglamento (CE) nº 1223/2009, relativo a los productos cosméticos, es un llamado producto 'leave-on', no se enjuaga cuando se utiliza según lo previsto. La Clínica de Dermatología y Alergología del Centro Médico y Farmacéutico de la Facultad de Medicina de la Universidad de Szeged publicó una opinión profesional del producto. De acuerdo con el informe clínico, el gel dermolex es un buen complemento a la terapia de decúbito.”

Tipo de piel -normal, sensible
Areas de aplicacion -parte posterior de la cabeza, orejas, hombros, codos, cintura, caderas, glúteos, rodillas internas, talones
Peso 170gramo
Período de garantía del producto de producción3 año

Opiniones

5.00
17 evaluación
5
(17)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Escribe una reseña!
| 5 de 5 estrellas!
19/12/2022
Anyósom csipőprotézis műtét utáni komplikációk miatt, hatodik hónapja ágyban fekvő beteg. Sajnos a lassú gyógyulás alatt kialakult felfekvéses sebek kezelésére ajánlott készítmények mindegyike hatástalannak bizonyult mindaddig, amíg a kezelést nem kezdtük meg Dermolex géllel. Azóta a sebek szépen begyógyultak és újak nem keletkeztek.
A gél hatásosnak bizonyult az egyéb irritációk és viszketés ellen is. Csak ajánlani tudom a terméket.
| 5 de 5 estrellas!
04/08/2020
Egy ismerősöm ajánlotta a dermolex gélt makacs, szűnni nem akaró ekcémámra, amire semmi sem használt. Úgy gondoltam, adok neki egy esélyt és kipróbálom. Örülök, hogy megtettem, nagyon bevált, szépen visszaszorította az ekcémás foltokat.
Nagyon jó termék, Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
| 5 de 5 estrellas!
18/06/2020
Inkontinenciával küzdő betegeknél, pelenka állandó használatánál a betegen nem szellőzik a bőr. A dermolex gél nagyon kellemes mentolos hatása hűsíti a beteg bőrfelületet. Használatát csak javasolni tudom.
| 5 de 5 estrellas!
12/05/2020
Ágyhoz kötött, pelenka használatára szoruló idős betegeknél, gondozottaknál használjuk a készítményt a kényelmi eszközökkel (ülőpárna, anti-decubitus alátét) kombinálva. Olyan ellátottak esetében, akiknek gyakran látványos eredmény nélkül bajlódunk a bőrápolásával, már pár nap használat után látszik a gél jótékony hatása. A pelenkavédelem során, vagy a problémás területeken csökkenti a viszketést, a bőrpírt, a gyulladásra utaló tüneteket. A mentolos tartalom ellenére nem szárítja a bőrt, nem okoz semmiféle irritációt. Hűsítő, frissítő érzésről számolnak be a betegek. Könnyen felszívódik, nem hagy nyomot a ruházaton. Mennyiséget tekintve kis adag is elég a bőr hatásos védelmére, jól szétkenhető, ezért lassan fogy.
| 5 de 5 estrellas!
02/04/2020
A dermolex gél tapasztalatairól és hatásáról szeretnék véleményt mondani. Édesanyám 96 éves, félig fekvő beteg, de napközben órákra kiültetjük a fotelba. Korából kifolyólag, keresztcsonti fájdalom és bőrpír a fekvéstől – jelentkeznek. Napközben dermolex géllel több alkalommal a fájó testrész bekenjük, amely a beteg elmondása szerint részére fájdalomcsillapítást és felfrissülést eredményez. A könnyű felszívódás miatt a ruhanemű nem szennyeződik. A gél a feszes izomzatot lazítja, a bőrt megnyugtatja. Javaslom a betegeknek kipróbálásra!
| 5 de 5 estrellas!
13/11/2019
Több betegnél is alkalmaztam a dermolex gélt és a betegek beszámoltak arról, hogy frissítő enyhén bizsergető hatást tapasztaltak, a fájdalmaik is csökkentek. Kipirosodott, nyomásnak kitett helyen a bőrpirosodás csökkent.
| 5 de 5 estrellas!
08/07/2019
3 napja használja betegem hozzátartozója. Hívtak, hogy nagyon jó a gél! Nem is kell menjek, mert szemmel látható a javulás.
| 5 de 5 estrellas!
13/04/2019
Nagyon jó!
| 5 de 5 estrellas!
28/03/2019
Kiváló a felfekvés megelőzésére, csak ajánlani tudom mindenkinek!
| 5 de 5 estrellas!
09/03/2019
Nekem hatásos volt, nagyon komoly felfekvési jelek jelentkeztek a kórházban fekvés ideje alatt, de sikerült megállítani a dermolex géllel. Köszönöm!
| 5 de 5 estrellas!
08/03/2019
1 hete használom a testvéremnél. Drága, de szépen javul.
| 5 de 5 estrellas!
03/03/2019
Boldog vagyok, hogy rábukkantam a dermolexre. Nem tudom elmondani, milyen csoda ez a gél. Kétségbeesve próbáltuk helyrehozni a fekvőbetegünk hátát, ami szinte egybefüggően piros volt! Minden, amit tanultunk, 40 év ápolási tapasztalat krémei, spray-i kudarcnak bizonyultak. Kipróbáltuk a dermolex gélt és vele a csoda! Egy parányi helyen (a pelenka derék részénél) maradt csak egy nagyon vékony, halvány rózsaszín kis folt. Nagyon-nagyon köszönjük, kedves betegünk, kolléganőm és a magam nevében! További jó munkát, egészséget és minden jót kívánok mindenkinek, akinek ezt a gélt köszönhetjük!
| 5 de 5 estrellas!
19/02/2019
Gyakorlatból tudom, hogy nagyon jó. Ajánlom minden gondozónak megelőzés céljából, de a már kipirosodott testfelületre, kisebb hámhiányra is nagyon jó!
| 5 de 5 estrellas!
27/11/2018
Nagyon jó termék kb. egy éve használjuk!
| 5 de 5 estrellas!
18/10/2018
Megkaptam a termékmintát, csodás. Mindenkinek ajánlom, aki idős és beteg.
| 5 de 5 estrellas!
29/08/2018
Édesanyámnál ezt használtuk nagyon jól bevált.
| 5 de 5 estrellas!
29/05/2018
Nekem nagyon ís használ. Szerintem szuper. Ajánlom másoknak is.